6 Haziran 2012 Çarşamba

Zayıflamaya Yönelik Diyet Programı



Lida kapsül’ ün amacı, zayıflamaya yönelik bir program inşa etmektir. Yüreğinizde ruhani bir sunak ve evinizde fiziksel bir sunak inşa edeceksiniz. Korku zaten bir sunağa sahiptir mutfağınız. Dolaplar ve bir buzdolabı, paket gıdalarla dolu çekmeceler, çatallar ve bıçaklar ve kaşıklara sahiptir. Bunların hepsine artı tezgahlara, bir lavabo ve daha fazlasına sahiptir. Korkularınızın birçoğu için kumanda merkezidir.

Şimdi başka bir yönetim merkezi oluşturalım: sevgi için bir yönetim merkezi. Lida zayıflama hapı ile birlikte, ödeviniz evinizde size korku değil sevginin yaşamınızdaki gerçek güç olduğunu hatırlatacak bir yer yaratmaktır. Sunağınız, her ziyaret ettiğinizde, zihninizde sevginin gücünü güçlendirecektir. Zihninizi ne kadar çok sevgi doldurursa, yaşamınızı da o kadar çok mucize dolduracaktır.

Etrafınıza bakın ve evinizde sunağınız için en iyi nerenin kullanılabileceğini düşünün. Sunağınızın İlahi sevginin gücünü hem kutlaması hem de desteklemesi gerekir. Sunağın bitişiğinde ilham verici malzemeleri okuma, dua ve meditasyon için bir sandalye bulunmalıdır.

Sunağın, üzerine size Kutsal Ruh’u hatırlatacak güzel ve anlamlı nesneleri yerleştireceğiniz bir yüzeyi olmalıdır. Bu yazı, elbette… ve resimler, kutsal kitaplar, heykeller, taze çiçekler, tespihler, kutsal nesneler… hepsi sunağınızın üzerine yerleştirmeye uygun nesnelere örnektir.

Lida kapsül diyeti‘ nde ilerledikçe aslında, bütün yaşamınızın yolculuğu boyunca ilerledikçe sunağınızı lida‘ ya bağlılığınızın sürekli bir ifadesi haline getirmek iyi olacaktır. Bu adanmış alan size sevgiye, sadece sevgiye boyun eğmeyi hatırlatır. Ve günlüğünüze bir şeyler yazdığınız her sefer, onu sunağınıza geri götürmelisiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder