6 Haziran 2012 Çarşamba

Lida ile Vücudunuzun Gücünü Kazanın



Bu günlerde haftada yedi gün jimnastik salonunda, günde yaklaşık sekiz kişiye eğitim veriyor, kendisi de beş gün vücut çalışmaya devam ediyor. Vücudunun gücünü kazanması için farklı günlerde farklı bölgelerini çalıştırıyor. Egzersiz bu konuda ne kadar yardımcı ise lida kapsülleri de o kadar yardımcıdır.

Lida form kapsülleri ile vücudunuzun direncini artırabilirsiniz. Sağlıklı bir hayat sürebilir dengeli beslenerebilirsiniz. Kilo vermek isteyenler için ideal bir zayıflama kapsülüdür. Mutlaka lida kapsüllerini kullanmalısınız. Zayıflama kapsülü lida ile kilo dengeleme‘ yi başarabilirsiniz. Lida haplarını düzenli kullanmanız işinizi dahada kolaylaştıracaktır.

Kısa zaman içerisinde forma girmek için mutlaka lida kapsüllerini kullanmalısınız. ve bir haftada tüm vücudunu tamamlamış oluyor. Ağırlık kaldırmanın sağlık için faydalı olduğunu çünkü diğer herhangi bir aktiviteden daha fazla metabolizmayıhızlandırdığını ayrıca kas kitlesini artırdığını söylüyor. “bu, yaşlı ve genç olmak arasındaki temel farktır.

Seksen yaşında sanki otuz yaşındaki kas kitlesine sahipseniz vücudunuzda az şey değişecektir. Egzersizin her türü iyidir ama kardio sadece kalple ilgilenir, kaslarla değil” diye açıklıyor. Beslenme de önemli. Sasha “90/10 oranı”nı uyguluyor: yüzde 90 iyi yemek, yüzde 10 da canı ne yemek isterse. Yine de hiç şeker ve beyaz un yemiyor, kahve de içmiyor, onun yeri Jama’dadır.

0 yorum:

Yorum Gönder