29 Kasım 2013 Cuma

Yüksek Kolesterolü Bulunanlar İçin Diyet

Eğer yüksek kolesterol seviyelerini düşürmek istiyorsanız, değiştirmek gereken ilk şey, muhtemelen diyet. Diyet başka bir faktör daha yüksek kolesterol fx15 düzeyleri katkıda olasılığı daha yüksektir. Bu hipertansiyon ve kalp krizine yol açabilir kalp hastalıkları geliştirme riskini artırır. Sağlıklı bir yaşam yaşamak istiyorsanız, nerede başlar?

Diyet bu yağları dışarı çapraz: LDL veya düşük dansiteli lipoprotein, trigliserid, hidrojene yağlar ve çoğu doymuş yağ. Peynir, patates kızartması ve milk shake ile hamburger büyük bir sipariş: Bu yağlar genellikle tüm en popüler yemek bulunabilir. Çok doldurma ve tatmin edici olmakla birlikte, bu gıdalar tereyağı 1/8 £ kadar yağ ihtiva etmektedir. Chomping fx15 zayıflama hapı Düşünün ki bir hamburger yemek sipariş dahaki sefere.
Eğer yağ kaçınarak daha düşük, yüksek kolesterol yardımcı olmak için bir diyet istiyorsanız, toplam kalori alımının% 10 için doymuş yağ alımını tutmaya çalışın. Yani yüksek kolesterol düşürmek için hedefi ilk aşamalarında korumak için ideal bir rakam. Daha sonra, daha da ileri gitmek ve sadece% 7 için kötü yağ alımını tutabilirsiniz.

Diyetinizde lif açısından zengin gıdalar düzenli olarak alması önemli ölçüde yüksek kolesterol seviyelerini düşürebilir. Doğal, işlenmemiş tahıl, yulaf ve meyvelerde bulunan çözünür lif yemekler ve atıştırmalıklar için büyük seçimlerdir. Çözünebilir lif kan kolesterolü düşürmeye yardımcı ve şeker emilimi vücudunuzun oranını azaltmada etkilidir.
50 yaşında ve daha küçük erkekler için, lif alımının ideal günlük miktarı yaklaşık 38 gram. Bu erkekler 51 yaş ve üzeri için 31 grama düşer. Kadınlar için, 50 yaş olanlar için aşağıda 25 gram ve yaşlı kadınlar için 21 gram bulunuyor.

Eğer hayat neşesiz ve monoton hale getirecek bir ultra-sıkı bir diyet rejimi takip etmek zorunda değilsiniz. Yapmanız gereken tek şey iyi bir diyet, size hayatınızın  fx15 kapsülü geri kalanı için işlemek zorunda olacak bir şey ile oldukça aktif bir yaşam tarzı birleştirmektir.
Eğer yüksek kolesterol katkıda gıdalar ile olacak temel zorluk bu kadar kolayca erişilebilir ve tüketilen olmasıdır. Eğer diyet izlemek ve yüksek kolesterol seviyelerinin düşürülmesi için ideal olmasını sağlamak için o daha önemli hale getirmektedir. Sağlıklı bir hayat ve yaşamak haberdar olun.

Fazla kilolardan kurtulmak için http://www.fx15-zayiflamahapi.org/fazla-kilolardan-kurtulmak-icin-ipuclari.html makalesini okuyabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder