6 Haziran 2012 Çarşamba

Fiziksel Güzelliğin Sırrı



Fiziğine ve sağlığına önem verenler lida zayıflama kapsüllerini kullanmalıdır. Kalıcı kilo sağlayan lida kapsülleri güvenilir ve sağlıklıdır. Hiç tereddüzsüz kullanabilirsiniz. İstenilen fiziğe kısa zaman içerisinde gelebileceksiniz. Mutlaka denemelisiniz.

Kilo vermeye yardımcı olan lida kapsülleri ile sağlıklı bir şekilde zayıflamayı başaracaksınız. 5mesaj, sadece fiziksel nedeni tedavi etmekte kullanılabilir ya da Daha derin bir psikospiritüel anlayış varsa bu çözülerek insanın tümünü tedavide kullanılabilir. Hastalık sadece mesaj değil, tam uyumun tekrar nasıl sağlanacağını gösteren araçları da verir. Aids, kanser, multipl sikleroz gibi ızdıraplı ve zorlu süreçleri olan hastalıklar göz önünde bulundurulduğunda bunu anlamak kolay olmayabilir.

Sağlıklı ve başarılı diyet için lida zayıflama hapları uygun yöntemdir.  Ancak, bu hastalıkları tezahür ettiren kişiler hastalıklarını, sadece bedenlerini değil aynı zamanda yaşama bakış açılannı olumlu olarak değiştiren bir deneyim olarak tanımlarlar. Sağlıklı ve bütün olmanın, can ve ruhu içermesi gerektiğini, hastalık ve ölümün başarısızlık olmadığını anlamaya başlayana kadar görünüşte hastalıklı olan kozadan çıkan güzel kelebeği görmeyi başaramayacağız.

Birçok durumda hastalık, bireyin “sözcüsü” olarak çalışmaktahiçbir şey tesadüfen olmaz. Davranış problemleri olan ve astım hastası bir çocuk doktora Getirilir. Son derece konuşkan iki kardeşe sahip, ailenin ortanca çocu Ğudur. Gidip tek başına oynamayı tercih etmektedir.Gü beden dili vardır. Güvensizlik ve savunmanın yaygın olduğu kök çakra şunlan içerir: otururken bacakları iyice sıkıştırma; kök çakrayı korumadır.

0 yorum:

Yorum Gönder