6 Haziran 2012 Çarşamba

İmkansızı Lida ile Başarın



Yıllardır kilo vermenin imaknsızlığı konuşulur. Ne yaparsma yapayım kilo vermekte başarısız oluyorum En fazla 3 kilo verebiliyorum. Daha fazlası için uğraşıyorum fakat veremiyorum diyorsanız. Sizlerin keyfini erine getirecek kapsül lida’ yı denemenizi öneriyoruz. Lida ayıflama kapsülleri ile en fazla 1 ay içerisinde 5 kilo verebileceksiniz.

Lida kapsülleri ile birlikte lif veya asit içermeyen gıdalar tüketmelisiniz. Daha etkili sonuçlar alabilmek için buna uygulamalısınız. Ayrıca lifli gıdaların bir çok hastalığa da iyi geldiğini belirtmek isteriz. Kalori her zaman vücudumuzun dengesini bozar ve kısa zaman içind ekilo almamıza neden olmaktadır.

Orjinal lida kapsülleri sayesinde hızlı ve sağlam kilo vereceksiniz. İstediğiniz kiloya kısa zaman içerisinde geleceksiniz. Son zamanlarda hızla yayılan kilo artışlarına tek çözüm kaynağınızın lida kapsülü olduğunu belirtmek isteriz. Aynı zamanda lida kapsülleri ile birlikte egzersiz uygulamaları da yapılabilir mesele uygun egzersizlerden bir kaç örnek verelim. Öncelikle bacaklardan başlayalım. Bacakları kalın olanlara tavziye örneklerimiz vardır.

Bacaklarınızı ve boynunuzu destekleyebileceğiniz rahat bir duruş bulun. Uzanmanız imkansızsa bacaklarınızı kaldırmayı deneyin. Yine de oturarak uykuya dalmanın yüzde 50 daha uzun sürdüğü zannedilmektedir. Alerji yapıcı bir madde ile karşılaştığında (diyelim ki çiçek poleni) fazlasıyla dikkatli th2, yanlış bir uyarı aldığında silahını ateşleyen bir grup gergin asker gibi bir miktar tepki verir. Böylelikle egzama, bahar nezlesi, astım gibi alerjik hastalıklar tetiklenir çünkü bu alerjen maddeler zararsız mikroplar da olsalar vücudun bağışıklık sistemi sanki patojenlermiş gibi harekete geçer.

0 yorum:

Yorum Gönder