6 Haziran 2012 Çarşamba

Orjinal Lida kapsülleri ve Deneyimi



Lida zayıflama kapsülü sağlık konusunda üstün  başarısını göstermiştir. İnsanları kısa zaman içerisinde fazla kilolarındankurtararak dengeli bir şekilde kilo vermelerine neden olmuştur. Her zaman üstün başarısını gösteren lida kapsüllerini mutlaka denemelisiniz.

Son zamanların en yaygın zayıflama hapı lida ile düzenli olarak zayıflamayı başarabilirsiniz. Bu kadar ilgi görmesindeki asıl neden kesinlikle insanların hiçbir şekilde sağlığını riske atmadan zayıflamasını sağlamasıdır. Zayıflamaya yardımcı lida ile sağlıklı kilo verin ve hedeflerinize ulaşın.

ABD’ nin doğu bölgelerinde biraz zaman geçirdiğinizde ekinezya bitkisinin yanından geçerseniz şanslısınız. Daha çok mor koniçiçeği olarak adlandırılan ve ABD’nin kuzey ve doğu bölgelerinde bulunan ekinezya, Kuzey Amerika Ovası Yerlileri tarafından uzun yıllar her derde deva olarak kullanılmıştı.
Batılı doktorlar ilk defa ekinezyayı, eklektik tıp olarak bilinen, çoğunlukla Amerikan yerlilerinden alınan bitkisel tedavilere dayanan on sekizinci yüzyılın sonlarının bir hareketi olarak benimsediler. Bu eklektik doktorlar yılan sokmasından şarbon zehirlenmesine kadar her şey için ekinezyayı önerdiler.
Ekinezya 1928de penisilinin bulunmasıyla diğer bitkisel ilaçlarla beraber popülaritesini yitirene kadar yaygın bir biçimde kullanılmaya devam etti. Bununla birlikte son on yılda hayatımıza geri döndü ve şimdi herbalisder4, homeopadar5, naturopadar6 ve diğerleri tarafından çoğunlukla soğuk algınlığıyla mücadele için kullanılıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder