6 Haziran 2012 Çarşamba

Lida Diyet Tavsiyeleri



Her zaman olduğu gibi, kutsal olanla bağlantı, kendinizi evrenin doğal ahenklerine yeniden katmanızın bir yoludur. Bunu bilerek, şimdi meyvenizi alın yeni bir ilişki kurmak istediğiniz bütün sağlıklı yiyecekleri temsil ediyor ve onu sunağınızın üzerine yerleştirin. Sağlıklı  yiyecekler ile diyet yaparken lida form kapsül kullanmayı ihmal etmeyin. Beslenmeniz için sağlıklı yiyecekler seçin ve yiyecekle doğru ilişkinize geri döndürülmek için lida kapsül kullanın.

Bütün yapmanız gereken budur. Lida gerisini yapacaktır. Gözlerinizi kapatarak ve uzun, derin bir nefes alarak kendinize zihninizdeki içsel tapınağınıza gömülme olanağı verin. Orada, fani göze görünmez olan güzellikle kuşatılmış kutsal sunağınızı göreceksiniz.

Önce, sunağınızda duran servis takımını görün ve şimdi de üzerine bıraktığınız meyveyi görün. İlahi’ nin şu anda meyvenin önünde ortaya çıkan ve onu kutsayan görüntüsünü izleyin sizde nasıl bir görüntü oluşuyorsa. Daha sonra varlık sevgi dolu bir şekilde onu size uzatsın.

Kutsal ellerde olan meyve şimdi iyi, sağlıklı, akıllı ve mantıklı olan her şeye adanmıştır. Kendinizi meyveyi alırken ve ağzınıza yerleştirirken görün. Meditasyonun huzurlu olduğu sürece devam etmesine izin verin. Lida kapsül’ ün diyet sırasında size verdiği herhangi bir tavsiyeyi dinleyin. Bunu yaparken zihninizi aydınlatan görüntü ve düşüncelere tanıklık edin.

Sevgi, sadece sevgi mucizeler doğurur. Bu kursu yaparken öncelikli çalışmanız, hayatınızın neresinde sevgi eksikliği olduğunu belirlemek ve onun üzerine gitmeye istekli olmaktır.1

0 yorum:

Yorum Gönder