6 Haziran 2012 Çarşamba

Lida ile Enerji Fazlalığı



Aşırı kilolara bağılı bazı hastalıkların ortaya çıkması durumunda, uzmanlar sürekli kilonun çok riskli hastalıklara yol açabileceğini söylüyorlar. Bu hastalıklardan bazıları, kalp hastalıklarının gelişmesi ya da bu nedenden ölüm riskinin azalması, diyabet, yüksek tansiyon, kolon kanseri ve meme kanseri riskinin azalması, tehlikeli boyutta olan yüksek kan basıncını aşağıya çekmesi, psikolojik olarak rahatlama yaratırken depresyonu ve anksiyeteyi hafifletmesi.
Bu rahatsızlıklara yakalanmadan önce önlem almamız gerekir. Mesela lida form kapsüllerini kullanarak önlem alabilirsiniz. Lida haplarının içerisinde bulunan bitkisel karşımlar kilo almanızı engelleyerek sizleri form bir vücuda gelmenizi sağlayacaktır. Zayıflama hapı lida’ dan önceki zayıflama yöntemleri artık geride kaldı. Şimdi zayıflamak için en doğru tercih lida kapsülleridir.
Lida kullanım sırasında yapılması gerekenler:
  1. beslenme şekli önemlidir.
  2. bol bol su içilmelidir. 2 lt yeterlidir.
  3. spor yapmaya gerek yoktur.
  4. düzenli kullanımına özen gösterilmelidir.
Yukardaki uyarıları dikkata almanız durumunda lida form hapları’ nın etkilerini fazlası ile görebilirsiniz. Bir çok diyet yöntemlerinden daha kalıcı ve etkili formüldür. Arka arkaya yapılan çalışmalar bu bulguları doğruluyordu. Örneğin diyabeti ele alalım: diyabeti önleme programı çalışmasında dönüm noktası olan 2002 tarihli new england journal of medicine’ de yayınlanan çalışmada araştırmacılar, sağlıklı bir beslenme ve düzenli egzersiz yapan katılımcıların diyabet olma ihtimalleri yüzde 58 düşerken antidiyabetik ilaç kullanan grupta bu ihtimalin yalnızca yüzde 31 oranında düştüğünü kanıdamıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder