6 Haziran 2012 Çarşamba

Lida ile Diyet Uygulamaları


lida ile diyet uygulamaları
Yıllardır uygulanan diyet yöntemleri başarısızlıklar ile sonuçlanmıştır. Karşımıza lida kapsülleri çıktıktan sonra gerçekten zayıflamak çok kolaylaştı. Yaşlıcı genci lida form kapsülleri ile zayıflamayı başardı. Fazla kilolardan kurtulmanın tek yolu kesinlikle lida form haplarıdır.

Orjinal lida sayesinde istenilen kiloya kısa zaman içerisinde ulaşacaksınız. Fakat bay wright bir süre sonra krebiozen’in yararını sorgulayan medya raporlarını okudu, tavrı değişmişti. İlaca olan inancını yitirdi, morali bozuldu bir süre sonra da sağlığı kötüye gitti. Bunun üzerine doktorları, sağlığını yeniden kazanabilmesi için onu kandırmaya karar verdiler. Basını boş vermesini çünkü ellerinde ilacın yeni bir versiyonu olduğunu, daha iyi bir krebiozen dozu olduğunu söylediler. Böyle bir şey olamazdı.

Sağlıklı zayıflamak için lida yardımı alabilirsiniz. Lida kullanırken diyet yda spor yapmanıza gerek kalmadan zayıflamayı başaracaksınız. mutlaka denemelisiniz. Lida kapsüllerinin mucizeliklerinden sizlerde yararlanmalısınız.
Doktorlar ona damıtılmış su dışında hiçbir şey enjekte etmedi. Ama tedavi olabileceğine bir kez inanan bay wright’ın sağlığı inanılmaz şekilde düzeldi ve tekrar eve dönebildi. Ne yazık ki krebiozen’in foyasını ortaya çıkaran bir rapor okuduktan sonra bir gün içinde öldü. Bir başka hikâye: 1994 yılında baylor üniversitesinden Dr. Bruce Moseley, on hastasından bir deney gereği dizlerinin eklem yerlerindeki acıyı dindirmek için ameliyat olmalarını istedi.
On hasta da ameliyat geçirmişler gibi gözükecekti ama yalnız ikisi standart bir diz ameliyatı olacaktı; üç kişi deneyin iç yüzünü biliyordu, beş kişi de hiç ameliyat olmayacaktı. Ama hepsine sanki ameliyat olmuşlar gibi davranılacaktı böylece hepsi ameliyat olduklarına inanacaktı.

0 yorum:

Yorum Gönder