6 Haziran 2012 Çarşamba

Mutluluk Veren Zayıflama Hapı


Diyet yapmadan zayıflamanın hayalleri ile yaşayanlara bir müjdemiz olacak. Nasıl mı? lida zayıflama kapsülleri diyetsiz ve sporsuz zayıflamanıza yardımcı olacaktır. Yaşlıdan, gençten, herkesten duyduğumuz kilo problemi artık çok can sıkıcı olmaya başladı. İnsanlar fazla kiloları yüzünden yüzleri gülmez oldu.

Ancak öyle bir yöntem var ki yüzünüzün gülmemesi imkansız, bu uygulama ile istediğiniz hedeflere ulaşacaksınız. Orjinal lida kapsülleri sayesinde fazlalıklarınızdan kısa zaman içerisinde kurtulacaksınız. Zayıflamayı başaran lida kullanıcıları için faydalı bilgiler verilmeye devam edilecektir.Öyle görünüyor. Susan hiç ilaç almıyor ve evinde aspirin bile bulundurmuyor. Yirmi beş yıldır grip nezle bile olmuyor.

Susana göre kendine bakmak stressiz bir günlük yaşam anlamına geliyor. Sabahın ilk kırk dakikasının günün tamamının nasıl geçeceğini belirlediğine inanarak sabah dörtte meditasyon yapmak gözleri kapalı, yavaşça ve derinden nefes alarak için kalkıyor ve evet çoğu insanın aksine saat dörtte kalkmanın katıksız bir neşe olduğunu düşünüyor.

Daha sonra bahçesinden toplanmış organik ürünlerden bir meyve suyu sıkıyor (bahçeyle uğraşmak stresi azaltmanın bir başka yoludur. Santa monica dağlarında sabahın ilk saatlerinde uzun bir yürüyüş yapıyor ve vegan bir kahvaltı yapıyor. Öğlene kadar ya yazı yazıyor ya da bir şeyler okuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder