29 Kasım 2013 Cuma

Sağlıklı Zayıflama İpuçları

Sağlıklı kilo kaybı için iyi bir diyet listesi seçmeniz gerekir.Uyguladığınız diyet listesine harfi harfine uymanız gerekir.Böylelikle zayıflamanız daha sağlıklı olur.
Herkes kilo kaybı sağlığınız için iyi olduğunu bilir, ancak bunun doğru planı üzerinde yerleşmek için zor olabilir. Crash diyetler, sadece yiyecek bir tür yemek için izin tüm gıda grupları ve diyetler ortadan kaldırmak için zorlamak diyetler kaçının.Aşağıdaki makalede kilo kaybı başarı için yolda yardımcı olacak bazı harika ipuçları vardır.
Kilo vermek için harika bir ipucu gıdalar tüketmek önce uyandığınızda kardiyo yapmaktır. Çalışmalar daha kalori yakma kardiyo sonuçları erken bitince olduğunu göstermektedir.
Kahve içmek aynı zamanda kilo kaybı başlamak için harika bir yoldur. Birçok insan kahve içmek, ancak insanların çoğu kahve faydaları fark yoktur. Kahve enerji verir, ama aynı zamanda metabolizmayı artırır sadece.
Aslında kilo çalışıyorsanız çalışma dışarı kaçınmak isteyebilirsiniz.Bu bir spor salonuna gitmeyi dehşet düşünce insanlar için özellikle önemlidir. Bunun yerine, örneğin, köpek yürüyüş bir futbol atma, bisiklet sürme, ya da bir doğa yürüyüş oluyor gibi eğlenceli aktiviteler yaparak kendinizi kandırmak. Bu eğlenceli ve egzersiz almak için ödüllendirici bir yoludur.
Onlar için neyin en iyi olduğunu biliyorum zaman kilo kaybı insanlar için daha fazla çalışacak. Eğer erken olmak istiyorsanız, bir yarım saat daha erken kalkmak ve bu süre içinde bazı egzersiz almak için çözmek. Gece baykuş gece egzersiz tercih edebilir. Zaten bir kilo kaybı programı karşılamak için rutin değiştirmeye çalışıyorum, erken kalkarken sevmediğim muhtemelen işe gitmiyor.
Bu kilo vermek için çalışırken bir multivitamin almak önemlidir. Bir diyet sırasında elimine edilir gıdaların çoğu vücudumuzun ihtiyacı vitaminleri içerir. Bir multivitamin Eğer ihmal olabilir, bu minerallerin tümünü değiştirmek için yardımcı olur.
Bu günlük yemek kalori miktarına sekmeleri tutmak için hayati önem taşımaktadır. Bu, her yemek oluşur kaç kalori sayarak ve kişisel günlük kalori ihtiyaçları hesaplanarak yapılabilir. Herkes her yemek için her gün yenmelidir ne kadar gıda belirlemek için kalori kullanabilirsiniz.
Çocuklarınızın sağlamak, istenmeyen kilo alarak yardıma ihtiyacınız varsa, onlar uyku saat her gece bol. Onlar uyku gibi çocuklar büyür, ve bu kalori yakar. Büyüyen çocuklar gece yaklaşık sekiz saat uyumak gerekir. Uyku vücutları büyümesine yardımcı olur yol hakkında çocuklarınızla konuşun.
Eğer kilo kaybetme zaman bir pedometre, yürüme takip edebilirsiniz. Genel kural yaklaşık 10.000 günlük adımlar için gayret etmektir. Daha uzakta mağaza otopark başlayın ve işe ve asansör yerine merdivenleri. Attığın her adım, kilo yardımcı olur.
        
Çırpılmış tereyağı kullanmayı tercih. Birçok insan tereyağı önlemek veya yağı yerine kullanmak istemiyorum. Bazı insanlar gerçekten otantik tereyağı tadını çıkarın. Neyse, yine de tamamen diyet ortadan kaldırarak olmadan kilo verebileceksiniz. Yapmanız gereken tüm yerine çırpılmış tereyağı yemek olduğunu. % 50 daha az kalori vardır.
Tatlı istek ancak onlardan kendinizi mahrum etmek zorunda değilsiniz, diyet yaparken dikkat etmek başka bir şey vardır. Aklınıza gelebilecek bazı istek geçmek zordur. Melek gıda pasta tatlı tatlı, ancak havadar ve ışık bir örnektir.Onlar da kek diğer birçok türde daha az kalori var.
Gördüğünüz gibi, orada kilo vermek için birçok seçenek vardır, bu yüzden sizin kilo kaybı yolculuğa çıkmadan önce onları anlamak önemlidir. Şimdi yukarıdaki yazı okudum ki, sizin ihtiyaçlarınıza uyacak uygun bir plan bilmeli. Yukarıdaki ipuçlarını uygulamaya başlamak için iyi bir yerdir.

0 yorum:

Yorum Gönder