29 Kasım 2013 Cuma

Hızlı Kilo Vermede Püf Noktalar

Hızlı Kilo Vermede Püf Noktalar
Hızlı Kilo Vermede Püf Noktalar 
Bir diyete başlamadan önce motivasyonunuzu yüksek tutmalısınız.Bu diyetinizi de etkileyebilir ve daha güzel görünümlü  bir vücuda sahip olursunuz.
Bir diyet olmak o hızlı kilo kaybı vaat programlar çok popüler olması şaşırtıcı değildir, yapabileceğiniz en sıkıcı şeylerden biridir.Er biz iyi ile üzerinden alabilirsiniz.
Birkaç mucize programı takip ederek hızlı kilo verebilirim, ama yardımcı olacak bazı programlar sizin yeni kiloyu korumak. Tekrar kendi yolunu kazık için çok kolay kaybetme içine bu kadar çok çaba aldı Ağırlık. Yakında size bir hızlı kilo kaybı yapmak ihtiyacı hissediyorum kendinizi talihsiz durum bulabilirsiniz.
Hızlı kolayca dietteyim dönüştürebilir kilo vermeye çalışıyorum.
İyi haber biraz planlama ve dikkate akılda bazı önemli faktörler alarak, testin sizin hızlı kilo kaybı hayal kırıklığı kaynağı olmamalı, ve hatta uzun süreli kilo kaybı yardım olabilir olmasıdır.
Bazı motivasyon almak için hızlı kilo kaybı programı kısa bir süre kullanabilirsiniz (pound ilk eriyip görmek ve giysi güçlü bir motivasyon olduğunu gevşek hissediyorum). İlk kilogram kaybolduğunda, biraz daha kaybetmek için yeni bir ağırlık ve sonra belki daha sonra tekrarlanan hızlı kilo kaybı programı tutmak için daha fazla çaba koyabilirsiniz.
Sadece bu adım-adım yaklaşım kilo vermek için en iyi yol olmadığını unutmayın.
             
Yukarıda: Hazır
Eğer giysi sabah uymaz çünkü sadece bir kaç gün için yemek seçerseniz, başarısızlık için kendinizi koyarak. Bir kaç gün sonra kilo kaybı programını başlatmak için sabırsızlanıyorum eğer daha iyi bir sonuç olacaktır. Bu size ne geliyor hazırlanmak için zaman verecektir.
Eğer takip ve size ihtiyacınız olan her şeyi emin olmak için karar verdik programı aracılığıyla okuyun. Yakında programı genellikle her zamanki beslenme alışkanlıkları çok farklı olduğunu ve (bir düzenli olarak yapmanız gereken bir önemli nedeni) bir şey yemek için izin vermez. "Yanlış" gıdaların kurtulun. "Kötü" yiyecekleri atın. Eğer yoksa, sen yemiyorsun.(Takip etmek istediğiniz program yiyebilir ne söyleyecektir). Eğer normal yemek istediğiniz bir aile varsa, bu yanıltıcı olabilir.
Vücudumuz gıda yoksunluğu işleyebilir, ama sadece kısa bir süre için, yani çok uzun bir süre için hızlı bir kilo kaybı programı takip planı yok. Buna ek olarak, bu sağlığınıza zarar verebilir, çok hızlı bir şekilde çok sıkıcı olur, ve daha uzun daha size eski yeme alışkanlıklarına geri kendinizi riske sıkı bir rejim uygulayın. 10 gün bir hafta iki hafta çok uzun genellikle iyidir. Hatta 3-4 gün yeterli olabilir.
Eğer ruh hali üzerinde zor olabilir aşk gıdaların kendinizi mahrum, hatta bir ceza gibi hissedebilirsiniz. Incelir her zaman yeterli ödüllendirilir değildir. Eğer programı tamamladığınızda kendinizi böyle bir şey (yiyecek!) Karar verirseniz, kendi hızlı kilo kaybı girişimi biraz daha çekici hale getirebilir. Bu size ileriye bakmak için daha fazla şey verecektir. Ayrıca bu süre içinde kendinize küçük bir ekstra bakım deneyebilirsiniz. Bu programda, çevrenizdeki her şey normalden daha az stresli olan bu tür başlatmak için bir süre seçmek genellikle daha iyidir.
Programdan sonra
Programını tamamladıktan sonra, sonuç beklediğiniz olmayabilir, bunun bağlı gelmiyor. Bu program hızlı bir başarı seferde her zaman açık değildir olurdu, ama daha sonra görünecektir. Bazı programlar, bazı kilo söz veriyorum, ama sen yapamazsın. Sizi hayal kırıklığına izin vermeyin. Belki de aşırı kilo gidelim vücudunuz için zaman değildi, ama ne yemek dikkatli olmaya devam ederse, sonuçları göreceksiniz.
Programın Hedefiniz yeni kiloyu korumak için yollar bulmaktır. Eğer eskisi kadar çok yeme geri gidemez. Sizin ince vücut daha az kalori gerektirir. En diyetler yanlış yerdir. Onlar eski yeme alışkanlıklarına geri dönmek için OK olduğunu düşünüyorum. Bu ölçeklerde bir göz tutarken yavaş yavaş yemek daha normal bir şekilde dönmek daha iyidir. Bu kısa programa girmiyor böylece "iyi" oldu sırf ve gerçekten, size gerekenden daha fazla yemek için göze tüm çabaları mahvetme

0 yorum:

Yorum Gönder