19 Eylül 2013 Perşembe

Sağlıklı Bir Diyet İçin İpuçları

sağlıklı diyet ipuçlarıSağlıklı zayıflarsanız hem popüler olur çevrenizdekileri de ona davet etmiş olursunuz,hemde sağlıklı bir şekilde hayatınızı sürdürmüş olursunuz.
Sağlıklı zayıflama diyetleri daha popüler alıyorsanız. Neden? Insanlar iş olduğunu fark başlıyor ve onlar da, sürdürülebilir olduğu için! Sağlıklı bir kilo kaybı diyet, aslında diyet gibi hissediyorum değil, daha çok yeme ve egzersiz yeni ve sağlıklı bir şekilde adapte olduğunu ne zaman. Sağlıklı bir diyet ile kilo azaltma yolculuğa başlamadan zaman, bir kağıt parçası üzerinde kendiniz için "kurallar" yazmak emin olun. Nasıl sağlıklı bir diyet ile kilo kaybı elde etmek istiyorsunuz? Hangi beslenme alışkanlıkları temel ilkeleri istediğiniz / değiştirmek gerekiyor?
İşte sağlıklı bir diyet için en iyi 8 ipuçları:

  1. Bol su (2 Lt etrafında gün) içiniz. Su, vücutta biriken herhangi bir toksinlerin dışarı floş tutacak ve depolanan yağ rezervleri dışarı atılmasına yardım edecektir. Vücudun daha fazla saklar suyunu için "sarılmak" zorunda değildir, çünkü bol su içme, çok, muhafaza su kurtulmak yardımcı olacak - bol her zaman gelen oldu!
  2. Meyve ve sebze yiyin. Bunlar vitamin ve mineral taşırlar ve sizin ve vücut zinde ve sağlıklı tutmaya yardımcı!
  3. 3 "ana" yemek ve arasında birkaç sağlıklı atıştırmalıklar - birkaç öğün yiyin. Snacks kuru kayısı, bir avuç fındık, bir yoğurt, bir havuç .... olabilir
  4. Kiler gelen beyaz ekmek Ban! Kepekli, soya ve keten tohumu (! Çok nefis), kabak çekirdeği veya benzeri yiyin - bu sindirmek için vücudunuz için zor yaparak sindirim ile bir çok yardımcı olur. Vücudunuz bu nedenle metabolizma ve kilo kaybı hızlandırmak, işlenmemiş gıda ile başa çıkmak için daha fazla enerji gerekir!
  5. Akşam yemeği için herhangi bir karbonhidrat yok çalışın. Gece Karbonhidratlar gerçekten kötü. Sebze ve et ya da balık ve salata ya da benzer bir şey var. Yediğiniz daha az karbonhidrat, daha az bunları istemek olacaktır, size, söz fark edeceksiniz!
  6. Saat size söyler, çünkü aç değil hissettiğinizde yiyin. Sabah kalkmak zaman, (açlıktan sürece!) Kahvaltı yemek için acele etmeyin. Bir şey yiyebilirim gibi hissedene kadar yerine bekleyin. Bal ve süt ile yulaf, ya da sadece meyve ve yoğurt mükemmel seçimlerdir - Ve o zaman doğru seçim yapmak. Bu, yağsız veya tam yağlı süt kullanmak isteyip istemediğinizi size kalmış. Doğru gıdalar ile sağlıklı bir diyet yemek, bu yemek ve "gerçek şeyler" ya da yağsız içmek olsun önemli değildir. Ben şahsen yağsız ürünleri gıda istek artırabilir ve şeker tadı yerine kullanılır gibi tam yağlı sürümlere göre daha yüksek karbonhidrat içeriğine sahip inanıyorum.
  7. Yavaş yavaş yiyin. Yemek yediğiniz zaman, başka bir şey yapmıyoruz. Yiyorsun gıda konsantre ol. Tam alıyorsanız zaman çok daha iyi göreceksiniz. Bu aynı zamanda kilo kontrolü için çalışırken "dikkatli olmak", ve çok önemli denir. Başarılı kilo kaybı ile ilgili bir yeri vardır, çünkü düşünce tarzı..
  8. Orta Egzersiz. Hiçbir başlatıcı gitmek istediğiniz yerden daha uzakta park etmek, daha sık merdiven kullanmak, ve yürüyüşler için gitmek için bazı için yeterlidir, bir spor salonu bağımlısı olmak gerekir. Yavaş yavaş başlayın ve zaman içinde egzersiz artırmak. Kalp hızı haftada birkaç kez yukarı gider emin olun.
İşte gördünüz - Sağlıklı Kilo Verme Diyetler için 8 ipucu. Kendinize de deneyin - ve sonuçları görmek ve hissedeceksiniz!

0 yorum:

Yorum Gönder