20 Mart 2012 Salı

Yağ , tansiyonun Kilo vermedeki yeri

       Yıllar boyunca , sağlık durumunuzu belirlemek için bir baskülün iğnesine bakmaya alıştınız . Ama yanlış iğne ! Asıl ihtiyacınız olan , kanınızdan örnek alabilecek birinin elindeki iğnedir . Basit bir kan testinin sonuçlarıyla , mevcut ayarlarınızın nasıl olduğunu öğrenebilir ve fabrika ayarlarınızı geri getirecek başlangıçları yani kilo vermek için ilk adımları atmaya başlayabilirsiniz.


        Tansiyon : Sonuçta tansiyonunuzu çok sıkı bir şekilde takip etmeniz gerekir . Yüksek tansiyon hala kalp krizi , felç , kalp yetmezliği , böbrek yetmezliği ve iktidarsızlık gibi durumların önde gelen nedenidir. Kanla ilgili sayılarınızın çoğu kanınızın içindeki maddelerin seviyelerini ortaya koymakla birlikte , kanın vücudunuzda nasıl dolaşacağına tansiyonunuz karar verir . Lida zayıflama hapı sayesinde bu yağlardan kurtulabilirsiniz.

       Basitçe açıklama gerekirse tansiyon , kanın damarlarınızdan geçerken damar duvarlarınıza yaptığı basıncı gösterir. Yani siz ne kadar fazla kalorili yiyecekler alırsanız tansiyonunuz o kadar artacakdır. Bu nedenle kısa sürede forma kavuşmak gerekir.
   

     

0 yorum:

Yorum Gönder