26 Haziran 2013 Çarşamba

Diyabet ve Obezite


"Diyet", "az yağlı" ve "düşük karbonhidrat" gibi kelimeler çoğumuz için korkutucu. Hemen hemen hepimiz sağlıklı yaşam için anahtar kesinlikle düşük karbonhidrat ve düşük yağlı diyetler uymak için istenir sıkı diyet, bir sonucu olduğunu düşünüyorum çünkü öyle.
Sonuç olarak, kilo vermek için bir girişim size körü körüne sizi yanıltmak için bir şans kaçırmayın insanların ayak izlerini takip.Ayrıca, her yeni gün bir diyet planı tanıttı ve öncekilerden daha iyi olduğunu iddia ediliyor. Sonuç olarak karışık ve hızlı bir şekilde kilo vermek inorder takip hangi planı anlamak mümkün değildir.
Bu makale ile devam ederken, size soruna bir son koymak için kaçınmak gerekir gıda öğelerin bir listesini görmek için alırsınız.Dönem "diyet" onların bu ekstra kilo döken umutsuz obez bireyler ve çocuklar arasında daha yaygındır!
Obezite ile ilgili sorunlar bir sınırlı değildir ve hatta zaman zaman ölümcül olduğunu kanıtlayabilir. Obezite bir sosyal hayattan zevk bireysel kısıtlar. Buna ek olarak, aşırı şişman insanlar da serbestçe hareket güçlüğü bulabilirsiniz. Bu faktörlerin ikisi de böylece depresyona onu lider bireysel üzerinde olumsuz bir etki yaratabilir.
Hipertansiyon ve diyabet obezite ile ilişkili iki ciddi tıbbi durumlardır. Obez insanlar da zaman zaman korkunç sonuçlara yol açabilir kalp hastalığı, acı daha büyük bir riski vardır.Zamanla, obezite yetişkinlere göre çocuklarda daha yaygın hale gelmiştir.
Bu özel durum genellikle toplumda rahatsız edici bir konuma bir çocuk açar. Çocuklar sıkı bir diyet planı uymak için zorlamak zor bir görev olabilir, bunun yerine ne yapabilirim kendi seçtiği faaliyetleri ile onu tanıdık olun. Çocuğunuz isteyerek faaliyetleri gerçekleştirmek ve aynı zamanda bu süreçte birkaç kilo tutacaktır. Çocuğunuzun aşağıda belirtilen belirtiler muzdarip olmadığını da bir tıp doktoru tavsiye isteyebilir:
Depresyon. Yemekler tüketmek çeşitli ikramları. Yaptığı yemekler arasında belirli bir zaman boşluğu korumak değil.Diğer çocuklara karşılanmasında tereddüt duygu. Aşırı miktarda önemsiz yiyecekler yemek.
Eğer obez insanlar üzerinde diyet etkinliği hakkında şüphe hala olmalıdır. Peki, sadece burada belirtilen önerileri takip ve kendiniz için sonucunu görmek! Sen bu ekstra kilo kaybetme size yardımcı olacaktır doğru yiyecekleri seçmek gerekir.
Fakat bundan önce, size yemek arasında sağlıksız gıdalar yiyor alışkanlığı durdurmak gerekir. Yağ içeriği yüksek olan gıdalar kaçınılmalıdır. Alkolsüz içecekler, meyve suları, cips vb için gidiyoruz kaçının
Şimdiye kadar obezite ile ve nasıl sağlığınızı olumsuz etkileyebilir ilgili sorunları aşina olmalı. Çocuklar üzerindeki obezite zararlı etkileri de size açık olmalı. Yani, doğru yiyecekleri seçmek devam ve üzüntülerin bir son vermek!

0 yorum:

Yorum Gönder